Ny hållbarhetsblogg – med, om och för Högskolan i Borås

I maj 2020 rivstartade vi arbetet med nya hållbarhetsmål för Högskolan i Borås. Arbetet kommer i högre grad än tidigare att bli en del av vårt dagliga jobb i verksamheten för att undvika att våra hållbarhetsfrågor blir ”hyllvärmare” vid sidan av. Nu tar vi nästa steg i Högskolan i Borås hållbarhetsarbete. 

Många har frågat efter mer kommunikation, både intern och externt. Vi har haft dialogmöten under våren och sommaren om nya mål för hållbar utveckling. Ett varmt tack till alla som deltagit och alla som kommit med förslag och synpunkter. Fortsätt vara en del av vårt arbete för att göra världen och Högskolan i Borås lite mer hållbar! Tillsammans blir vi det hållbara lärosättet!  

En del i att stärka kommunikationen ser du här. Vår nya hållbarhetsblogg kommer ta upp aktuella frågor och här träffar du hållbarhetsstrateg Birgitta Losman och handläggare för hållbar utveckling Nils Lindh.  

Mejla oss gärna om det finns frågor du vill att vi tar upp på bloggen och när du har förslag på förbättringar i verksamheten.

Mejla oss gärna på agenda2030@hb.se 

Syns snart! 

Birgitta och Nils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *